Πα-τέρας ΚΑΤΑΣΦΑΞΕ την 17χρονη κόρη του!! Κατάλαβε οτι ζούσε ακόμα και την ΕΠΝΙΞΕ στην μπανιέρα!!


Μάλιστα ο πατέρας τρελαμένος, όταν είδε πως η κόρη του δεν είχε πεθάνει ακόμη,
πήγε γέμισε την μπανιέρα με νερό και την έπνιξε βάζοντας το κεφάλι της εκεί.
Ο 45 ετών μάγειρας σε οικοτροφείο στο Κιρίκκαλε Σινάν Τούρκογλου, σήμερα το πρωί μάλωσε με την 17 ετών κόρη του που πριν από λίγο καιρό είχε κλεφτεί με τον αρραβωνιαστικό της και σήμερα είχε γυρίσει στο σπίτι, έπαθε νευρική κρίση και αφού πήρε ένα κουζινομάχαιρο μαχαίρωσε την κόρη του σε διάφορα σημεία του σώματος.
Η τρομερή δολοφονία συνέβη γύρω στις 08:00 στον τρίτο όροφο ενός κτιρίου στην οδό 1188 στην συνοικία Εττιλέρ του Κιρίκκαλε.Ο Σινάν Τούρκογλου όταν είδε πως η κόρη του η Μπεϊζά που είχε κλεφτεί με τον αρραβωνιαστικό της πριν από λίγο καιρό, επέστρεψε στο σπίτι, άρχισε να μαλώνει μαζί της. Σύμφωνα με όσα αναφέρονται στην διάρκεια του καβγά, ο πατέρας Σινάν Τούρκογλου πήρε ένα μαχαίρι από την κουζίνα και με αυτό μαχαίρωσε σε διάφορα σημεία του σώματος την κόρη του. Ακολούθως γέμισε την λεκάνη στο μπάνιο με νερό και εκεί την έπνιξε πιέζοντας το κεφάλι μέσα.
Ο πατέρας Σινάν Τουρκογλου ομολόγησε πως μαχαίρωσε και ακολούθως σκότωσε την κόρη του μπροστά στα μάτια της συζύγου του και την ώρα που ο γιός του ζεύγους δεν βρισκόταν στο σπίτι.
Στην πρώτη του κατάθεση, είπε πως σκότωσε την κόρη του για λόγους τιμής