Σπυροπούλου-Λιάγκας-Σταμάτη:Όλα όσα έγιναν στην περιβόητη δίκη-Ανέκυψαν νέα δεδομένα
Κορυφώνεται η δικαστική διαμάχη της παρουσιάστριας  Κωνσταντίνας Σπυροπούλου με τον Γιώργο Λιάγκα και τη Σάσα Σταμάτη.
Βάσει του ρεπορτάζ της εφημερίδας ''Espresso'', η νεαρή παρουσιάστρια του Alpha μείωσε το ποσό που απαιτούσε από κάθε εναγόμενο, από 260 χιλιάδες ευρώ στις 50 χιλιάδες ευρώ. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είχε δηλώσει πως το συγκεκριμένο ποσό, αν τελικά το λάβει, θα το διαθέσει σε φιλανθρωπικούς σκοπούς.

 Ως μάρτυρας από την πλευρά της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου κατέθεσε ο δημοσιογράφος του «Σπίτι μου, Σπιτάκι μου» Άρης Λιαπάτης, χαρακτηρίζοντας «κανιβαλιστικό» τον τρόπο με τον οποίο μίλησαν ο Γιώργος Λιάγκας και η Σάσα Σταμάτη στον αέρα της εκπομπής τους για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. «Αυτό που έμεινε από τη συγκεκριμένη εκπομπή ήταν ότι κάποιος την πληρώνει, καθώς και ο χαρακτηρισμός "κοριτσάκι"» φαίνεται πως ανέφερε κατά την κατάθεσή του.
Από την άλλη, η πλευρά του Γιώργου Λιάγκα και της Σάσας Σταμάτη έκανε λόγο για «ευνουχισμό» του δημόσιου λόγου. «Αυτό ήταν μέχρι τώρα προνόμιο του Πάπα της Ρώμης"» ανέφερε ο συνήγορος του Γιώργου Λιάγκα, Μιχάλης Δημητρακόπουλος. Μάλιστα, ο ίδιος αναφέρθηκε και στην ανάρτηση της δημοαιογράφου Ντέπυς Γκολεμά στο facebook, η οποία πρώτη είχε κάνει λόγο για ύπαρξη σωματοφύλακα της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου, λέγοντας: «Η κ. Σπυροπούλου στρέφεται σε βάρος αυτών που αναπαρήγαγαν δηλώσεις και όχι εκείνων που τις έκαναν εξαρχής».