Δεν βελτιώθηκε η κατάσταση του Michael Schumacher


Η εκπρόσωπος του M. Schumacher διέψευσε τα δημοσιεύματα που ήθελαν τον Γερμανό να κινείται ξανά με τη βοήθεια των θεραπευτών του, αποφεύγοντας παρόλα αυτά να περιγράψει την κατάσταση της υγείας τουΔια στόματος  Sabin Kehm ήρθε η επίσημη διάψευση των δημοσιευμάτων στον γερμανικό Τύπο που ήθελαν τον M. Schumacher να περπατάει ξανά με τη βοήθεια των θεραπευτών του.

"Δυστυχώς είμαστε αναγκασμένοι μετά τα τελευταία δημοσιεύματα να ξεκαθαρίσουμε πως ο ισχυρισμός ότι ο Michael μπορεί να κινηθεί ξανά δεν είναι αληθής".

"Τέτοιες εικασίες είναι ανεύθυνες, καθώς δεδομένης της σοβαρότητας του τραυματισμού η διατήρηση της ιδιωτικότητας είναι ιδιαίτερα κρίσιμη για τον Michael". Επίσης, χαρίζουν ψεύτικες ελπίδες σε πολλούς ανθρώπους που εμπλέκονται", αναφέρει η S. Kehm σε γραπτή δήλωσή της προς τον Τύπο.

Να θυμίσουμε ότι ο M. Schumacher τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι σε χιονοδρομικό κέντρο της Ελβετίας τον Δεκέμβριο του 2013. Σχεδόν έξι μήνες μετά μεταφέρθηκε στο σπίτι του, στη Γενεύη, όπου και συνεχίζει τις θεραπείες αποκατάστασης.
Πηγή: auto.in.gr