Η απάντηση του Νταλάρα για την «παντόφλα» και την κριτική!


Με αφορμή τη νέα δισκογραφική δουλειά που ετοιμάζει μαζί με τον Μπάμπη Στόκα, και την κυκλοφορία του νέου τους τραγουδιού, ο Γιώργος Νταλάρας σε συνέντευξή του στο Secret απάντησε σε όλους εκείνους που του ασκούν σκληρή κριτική.


«Προφανώς έχουν δίκιο. Είτε γιατί δεν τους αρέσει αυτό που κάνω και είναι δικαίωμα τους είτε γιατί, όπως πολύ σωστά έλεγε ο φίλος μου Μίλτος Πασχαλίδης πριν από λίγες μέρες, για κάποιους φταίω και για την τρύπα του όζοντος. Και αυτούς τους κατανοώ. Έτσι γίνεται πάντα. Δεν μπορείς να κάνεις αυτή τη δουλειά με τον τρόπο που τη κάνω κι εγώ, τόσο ενεργά, τόσο πολλά χρόνια, και να μη δημιουργείς ζήλιες, ανασφάλειες. Άλλοι αντιδρούν με παράπονο και άλλοι με συκοφαντία ή ψέμα», απάντησε ο δημοφιλής τραγουδιστής Γιώργος Νταλάρας.


Όταν ρωτήθηκε για το αν αισθάνεται αδικημένος, δε δίστασε να πει: «Αισθάνομαι δικαιωμένος από την αγάπη και την εμπιστοσύνη του κόσμου. Αν αισθάνομαι αδικημένος για κάτι είναι για φήμη που απέκτησα μέσα από την αγάπη και με τη δουλειά και τον κόπο μου από πολύ νέος. Φήμη που σκέπασε πολλές φορές τον Γιώργο και πρόβαλε τον επώνυμο Νταλάρα. Δεν υπάρχει, χειρότερο πράγμα από τη φήμη».