Γαρίδες σεβίτσε με αβοκάντο


Υλικά για 4-6 άτομα

2 κιλά μεγάλες γαρίδες - αποφλοιωμένες και ψιλοκομμένες
φρέσκο ​​χυμό λάιμ (από 4-6 λάιμ)
5 ντομάτες κομμένες σε κύβους
1 λευκό κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
1/2 φλιτζάνι ψιλοκομμένο φρέσκο ​​κόλιαντρο
1 κουταλιά της σούπας σάλτσα Worcestershire




1 κουταλιά της σούπας κέτσαπ
1 κουταλάκι του γλυκού τσίλι σως
αλάτι και πιπέρι
1 αβοκάντο - αποφλοιωμένο, χωρίς κουκούτσι και κομμένο σε κύβους
16 κράκερ με χαμηλά λιπαρά για γαρνίρισμα
Εκτέλεση


Καθαρίζετε και ψιλοκόβετε τις γαρίδες σε μικρά κομμάτια. Τοποθετείτε τις γαρίδες και το χυμό lime σε ένα μεγάλο μπολ και ανακατεύετε. Αφήνετε να μείνουν για περίπου 5 λεπτά, ή μέχρι οι γαρίδες να γίνουν διάφανες.
Προσθέτετε τις ντομάτες, το κρεμμύδι και το κόλιαντρο και ανακατεύετε. Στη συνέχεια, καλύπτετε με μεμβράνη και βάζετε στο ψυγείο για 1 ώρα.
Αφαιρείτε από το ψυγείο και ανακατεύετε το μείγμα με τη σάλτσα Worcestershire, τη κέτσαπ, το τσίλι, τη σως, το αλάτι και το πιπέρι.
Σερβίρετε σε γυάλινα ποτήρια ή μπολ και από πάνω γαρνίρετε με το ψιλοκομμένο αβοκάντο και κράκερ.