Τι παίζει με Παναθηναϊκό και Εμποκού


Στο προσκήνιο επανήλθε η περίπτωση του Πολ Ζοσέ Εμποκού για τον Παναθηναϊκό, καθώς στην Ιταλία υποστηρίζουν πως ο Κονγκολέζος εξτρέμ αναμένεται σύντομα να ανακοινωθεί από την «πράσινη» ΠΑΕ.


Η αλήθεια είναι πως ο Αφρικανός άσος αρέσει πολύ στον Αντρέα Στραματσόνι, ο οποίος τον ήθελε ξανά στο «τριφύλλι» τον Ιανουάριο.

Επίσης, υπάρχουν συζητήσεις αυτή την περίοδο ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και την Κιέβο Βερόνα, στην οποία ανήκει ο 24χρονος μεσοεπιθετικός, αλλά η υπόθεση δεν είναι τόσο προχωρημένη όσο την παρουσιάζουν οι Ιταλοί.

Η ενδεχόμενη απόκτηση του Εμποκού εξαρτάται παράλληλα και από την περίπτωση του Βίκτωρα Κλωναρίδη, τον οποίο πληροφορίες τον θέλουν να είναι κοντά σε συμφωνία με ομάδα από το Βέλγιο και πιθανότατα θα συνεχίσει την καριέρα του στη Σταντάρ Λιέγης.


Για να μπορέσει όμως να έρθει ο Κονγκολέζος εξτρέμ θα πρέπει παράλληλα να ρίξει το κασέ του, το οποίο αυτή τη στιγμή ξεπερνάει το μισό εκατ. ευρώ, και το ενδιαφέρον αφορά τον δανεισμό του για έναν χρόνο.

Εάν δεν φύγει ο Κλωναρίδης, πολλά θα εξαρτηθούν και από το αποτέλεσμα που θα έχει ο Παναθηναϊκός την Πέμπτη με την Μπρόντμπι.