Τα πατατάκια με παρμεζάνα, σκόρδο και βασιλικό δεν είναι σαν τα υπόλοιπα


Τα πιο όμορφα γευστικά πατατάκια που θα ξετρελάνουν την παρέα φτιάχνονται σε μόλις πέντε λεπτά.

Υλικά

Παρμεζάνα τριμμένη



Σκόρδο σε σκόνη

Βασιλικό ψιλοκομμένο

Εκτέλεση

Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 250 βαθμούς και τοποθετούμε σε ένα ταψί μια λαδόκολλα. Απλώνουμε κουταλιές παρμεζάνας πιέζοντας ώστε να γίνουν αρκετά λεπτές ενώ παράλληλα πασπαλίζουμε με σκόρδο και βασιλικό. Ψήνουμε για 5 λεπτά ή μέχρι να ροδίσει.