Πανακότα με γεύση μάνγκο


Υλικά για 4-6 άτομα

Μισό λίτρο γάλα
Μισό κιλό κρέμα γάλακτος με 35% λιπαρά
4 φύλλα ζελατίνης
250 γραμμάρια μάνγκο λιωμένο στο μπλέντερ
150 γραμμάρια ζάχαρη
Μία βανίλια





100 γραμμάρια λικέρ amaretto
Εκτέλεση


Βάζετε σε μια κατσαρόλα όλα τα υλικά μαζί με το λιωμένο μάνγκο, εκτός από τα φύλλα ζελατίνης και τοποθετείτε στη φωτιά, ανακατεύοντας σταδιακά μέχρι να βράσουν.
Αποσύρετε από τη φωτιά και βάζετε το μείγμα σε άλλο σκεύος, προσθέτοντας τα φύλλα ζελατίνης. Ανακατεύετε μέχρι η κρέμα γάλακτος να κρυώσει.
Βάζετε στο ψυγείο για 5 ώρες και γαρνίρετε με καρύδα.