Ο νέος σύντροφος της Lindsay Lohan είναι Έλληνας και κούκλος!


Μπορεί η ηθοποιός να χώρισε με τον πιο περιπετειώδη τρόπο με τον Egor Tarabasov, ωστόσο υπάρχουν κι αλλού πορτοκαλιές που κάνουν πορτοκάλια. Η Lindsay Lohan που πέρασε το καλοκαίρι της στο νησί των ανέμων, φαίνεται ότι βρήκε τον έρωτα στην αγκαλιά του Έλληνα επιχειρηματία, Ντένη Παπαγεωργίου.


Κι ενώ στην αρχή ήταν μόνο φήμες, τελικά η σχέση τους επιβεβαιώθηκε από τον ίδιο την επιχειρηματία, σε συνέντευξη σε περιοδικό και μεταξύ άλλων δήλωσε:


«Με τη Lindsay γνωριστήκαμε στις 2 Ιουλίου στα γενέθλιά της, όταν κάποιος της πρότεινε να τα γιορτάσει στο Rakkan. Ήταν αρραβωνιασμένη με τον Ρώσο, ο οποίος όπως έγινε γνωστό τη χτυπούσε. Και έτυχε να χωρίσει όταν χώρισα κι εγώ. Τυχαία χωρίσαμε την ίδια περίοδο και τυχαία μετά αρχίσαμε να μιλάμε με μηνύματα, αρχικά σε φιλικό επίπεδο.


Τη δεύτερη φορά που ήρθε στη Μύκονο τη φιλοξένησα σε μια βίλα που έχω νοικιάσει στη Μύκονο. Από την πρώτη μέρα έγινε το κλικ και μετά όλα συνέβησαν πολύ γρήγορα. Είμαστε καλά μαζί. Προσπαθούμε να μη φωτογραφιζόμαστε έξω χέρι-χέρι γιατί δεν είναι ωραίο για τους πρώην μας. Αλλά κάποια στιγμή δεν θα μπορούμε να το αποφύγουμε. Δεν μπορούμε να κρυβόμαστε πίσω από τους τοίχους.».

Εμείς αυτό που έχουμε να πούμε, είναι ότι το νέο αμόρε της Lindsay είναι πιο ωραία απ’το προηγούμενο!