Κούγιας: Δεν είμαι κοντός, είμαι 1,79«Αυτή την ιστορία την κατασκεύασε ο Λαζόπουλος με σκοπό να με γελοιοποιήσει»

Ολομέτωπη επίθεση στον Λάκη Λαζόπουλο έκανε ο ποινικολόγος Αλέξης Κούγιας, μιλώντας για την προσωπική ζωή του παρουσιαστή.


Ο κ. Κούγιας με σειρά συνεντεύξεών του επιτίθεται στο Λάκη Λαζόπουλο, ενώ τον κατηγορεί ότι έφτιαξε μια διαδικασία δυσφημήσεώς του.

«Εχει αλλοιώσει την προσωπικότητά μου και έφτιαξε έναν επίπλαστο χαρακτήρα μου. Στη προσωπική μου ζωή ό,τι ήθελα να πάρω το πήρα. Δεν έχω κάποιο κόμπλεξ, απλά δεν μου αρέσει η παράφραση της πραγματικότητας. Με είπε κοντό επειδή δεν είχε κάτι άλλο να πει. Ο άνθρωπος δεν είχε τι άλλο να πει και έφτιαξε μια διαδικασία δυσφημήσεως προς το πρόσωπό μου και όταν συναντηθήκαμε από κοντά μου ζητούσε γονατιστός συγγνώμη», έλεγε χθες σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης (Arena fm).

Ο κ. Κούγιας τονίζει σε σημερινή συνέντευξή του στη Freddo τονίζει ότι ο κ. Λαζόπουλος θέλει να καταστρέψει το επαγγελματικό του προφίλ.

«Δεν είμαι κοντός. Είμαι 1.79. Μάλιστα όταν έπαιζα ποδόσφαιρο κάλυπτα τη θέση του στόπερ, ήμουν δηλαδή στα ψηλά παιδιά. Αυτή την ιστορία την κατασκεύασε ο Λαζόπουλος με σκοπό να με γελοιοποιήσει».