«Χαστούκι» στην Angelina Jolie από τα παιδιά της μετά το διαζύγιο

Μπορεί η Angelina Jolie και ο Brad Pitt να προσπαθούν να βρουν λύση στα του διαζυγίου τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο, ακόμα και ένα μήνα μετά τον χωρισμό που τάραξε τους πάντες, τα πνεύματα δεν φαίνεται να έχουν ηρεμήσει.


Το πάλαι ποτέ ζευγάρι έχει εκ διαμέτρου αντίθετες απόψεις για την κηδεμονία των έξι παιδιών, τα οποία μένουν με την μητέρα τους σε ένα σπίτι που νοίκιασε, στην περιοχή του Malibu: η Angelina θέλει να αναλάβει εξ’ ολοκλήρου την κηδεμονία, ενώ ο Brad ζητά να την έχουν από κοινού.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η ηθοποιός καλείται να αντιμετωπίσει την στάση των παιδιών απέναντι στον πατέρα τους, με τον οποίο έχουν συναντηθεί δύο φορές μετά την αίτηση διαζυγίου. Συγκεκριμένα, οι Pax και Siloh, 12 και 10 ετών αντίστοιχα, εξέφρασαν την επιθυμία να μείνουν  με τον Brad, προκαλώντας «πονοκέφαλο» στην Angelina, καθώς περιπλέκονται τα πράγματα στο θέμα της κηδεμονίας.

Κατά τις ίδιες πηγές, η 11χρονη Zahara και τα 8χρονα δίδυμα Vivienne and Knox δεν έχουν διατυπώσει κάποιο παρόμοιο αίτημα, ενώ «παγωμένες» φαίνεται πως είναι οι σχέσεις του μεγαλύτερου γιου της οικογένειας, του 15χρονου Maddox, με τον πατέρα του, μετά και τον καβγά τους στο αεροπλάνο στο οποίο επέβαιναν, γεγονός που από πολλούς θεωρείται ως η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι και έκανε την Angelina να ζητήσει διαζύγιο.