Μαλού Κυριακοπούλου: Μιλά για πρώτη φορά για τη σχέση της με τον Χουάν Ροντρίγκεζ

Το καλοκαίρι που μας πέρασε, είδαμε τα τρυφερά στιγμιότυπα της Μαλού με έναν ιδιαίτερα εντυπωσιακό άντρα. Η νεαρή τραγουδίστρια με τα μεγάλα σουξέ, φαίνεται πως έχει βρει για τα καλά τον έρωτα στα μάτια του Χουάν Ροντρίγκεζ.Η ίδια δεν διέψευσε ποτέ το γεγονός, ενώ στην τελευταία της συνέντευξη μίλησε για τον αγαπημένο της. Μεταξύ άλλων ανέφερε πως δεν ένιωσε τόσο καλά που δημοσιεύτηκαν οι προσωπικές της στιγμές, ενώ τόνισε: «Νόμιζα ότι επειδή δε μου είχε συμβεί μέχρι τότε, δεν θα μου συνέβαινε ποτέ».

Ο Χουάν Ροντρίγκεζ είναι αθλητής και μοντέλο, ενώ όπως παραδέχτηκε η τραγουδίστρια, είναι εδώ και λίγους μήνες μαζί. «Είναι ένας άνθρωπος που με κάνει να νιώθω πολύ ωραία. Μου βγάζει τη θετική μου πλευρά. Δεν ξέρω αν αυτό είναι κριτήριο για να πω ότι είναι ο άντρας της ζωής μου», αποκάλυψε στο περιοδικό You.

Το ενδεχόμενο γάμου μπορεί να μην το σκέφτεται ακόμη, παρότι θα ήθελε να κάνει οικογένεια κάποια στιγμή. Μάλιστα ανέφερε πως την τράβηξε γενικότερα η αύρα του Χουάν, ενώ ντρέπεται να συζητάει τέτοια θέματα.