Νίκος Βουρλιώτης: Η σχέση μίσους με την Όλγα που έγινε έρωτας και το μωρό που έρχεται!
Ήταν το 2008 όταν ο Νίκος Βουρλιώτης γνώρισε το μοντέλο Όλγα Καρπαθάκη. Τρία χρόνια μετά, στις 2 Μαΐου του 2011, το ζευγάρι παντρεύεται στη Αγία Σοφία στο Ψυχικό. «Γνωριστήκαμε σε ένα γυμναστήριο. Στην αρχή δημιουργήθηκε μια σχέση μίσους και αντιπάθειας μεταξύ μας. Οι κοινοί μας φίλοι, όμως, προσπαθούσαν να μας φέρουν κοντά», λέει γελώντας.


 Παρόλα αυτά, η Όλγα ξεχωρίζει στα μάτια του όχι μόνο για την εξωτερική της εμφάνιση, αλλά και για «τον τρόπο που αντιμετώπιζε μια δύσκολη στιγμή». «Μέσα σε όλα αυτά τα χρόνια που είμαστε μαζί, δεν παίξαμε ποτέ παιχνίδια υπεροχής. Η Όλγα έχει ένα απίστευτο τρόπο χειρισμού σε μια στιγμή κρίσης. Είναι από τα προτερήματά της, καθώς σαν άνθρωπος είμαι ιδιαίτερα ισχυρογνώμων, κάτι μου έκανε πολύ κακό γιατί θόλωνε την πραγματική εικόνα της συντρόφου μου. Μετά από πέντε χρόνια γάμου, το μόνο που μπορώ να σου πω με σιγουριά είναι πως οι γυναίκες έχουν την δύναμη να φτιάχνουν και να γκρεμίζουν σπίτια. Με την Όλγα θα μπορούσα να είχα χωρίσει τρεις-τέσσερις φορές, αλλά ευτυχώς εκείνη ρυθμίζει την σχέση μας», παραδέχεται.


Προσεχώς πατέρας!

Πρόσφατα, ανακοίνωσε πως με την σύζυγό του περιμένουν το πρώτο τους παιδί, το οποίο θα γεννηθεί κοντά στις ημέρες του Πάσχα. Ήταν κάτι που ήθελαν και οι δυο, ενώ προέκυψε χαλαρά, χωρίς άγχος. «Είμαι πολύ συγκινημένος που θα γίνω πατέρας. Η εγκυμοσύνη, αλλά και οι στιγμές που ζούμε μέσα από αυτήν είναι μαγικές. Ξαφνικά, χωρίς να το καταλάβεις, αλλάζουν τα πάντα και βλέπεις την ζωή με άλλο μάτι. Προσωπικά, νιώθω πιο δυνατός και δημιουργικός. Όσον αφορά την Όλγα, νομίζω πως με την εγκυμοσύνη έχει γίνει ακόμα πιο γλυκιά», περιγράφει.
Αυτή την περίοδο, κάνει και μια προπόνηση πατρότητας, καθώς είναι κριτής στο νέο project του ΣΚΑΙ με τίτλο «Junior music stars», στο οποίο συμμετέχουν ταλαντούχα παιδιά ηλικίας από οκτώ έως δεκατεσσάρων ετών. «Έχω να κάνω με χαρισματικά παιδάκια, τα οποία με κάνουν να νιώθω όχι μόνο δάσκαλος, αλλά και λίγο μπαμπάς».


Η πρώτη φάση των γυρισμάτων ξεκίνησε το καλοκαίρι και συνεχίζονται αυτές τις μέρες, καθώς το το νεανικό talent show αναμένεται να κάνει πρεμιέρα μέσα στο πρώτο δεκαπενθήμερο του Νοεμβρίου. «Από εκατοντάδες παιδιά που ήρθαν, επιλέχθηκαν οκτώ που θα διαγωνιστούν στα μουσικά όργανα και οκτώ στο τραγούδι. Είναι δεκαέξι αστέρια. Τραγουδάει εννιάχρονη, κλείνεις τα μάτια σου και νομίζεις πως ακούς ερμηνεύτρια στο Broadway», λέει με καμάρι. Τόσο με τους υπόλοιπους κριτές (Ευρυδίκη, Γιάννης Βαρδή, Ευγενία Μανωλίδου), όσο και με τον παρουσιαστή, Γιώργο Θεοφάνους, δεν είχε τύχει να ξανασυνεργαστεί. Ωστόσο αποκαλύπτει για πρώτη φορά μια επικείμενη συνεργασία που βρίσκεται σε ένα αρχικό στάδιο συζητήσεων. «Είμαστε κοντά στο να κάνουμε κάτι μουσικό με τον Γιώργο Θεοφάνους, που αν πραγματοποιηθεί θα είναι από τα καλύτερα πράγματα που έχουμε κάνει και εμείς και εκείνος».


Ο Nivo μιλάει για την ομάδα του «Junior Music Stars»

ΓΙΩΡΓΟΣ ΘΕΟΦΑΝΟΥΣ
«Είναι ο δημιουργός του project, καθώς όλο το concept είναι δικό του, σε συνεργασία με τον ΣΚΑΙ. Ο Γιώργος είναι μια κατηγορία από μόνος του και το βασικό του χαρακτηριστικό είναι η τελειομανία του»

ΕΥΡΥΔΙΚΗ
«Είμαστε στην ίδια ομάδα. Είναι μια καλλιτέχνις με λαμπερό συναισθηματικό κόσμο και απίστευτα χαρισματική. Έχει το πιο αληθινό χαμόγελο που έχω δει ποτέ μου και διαθέτει μια αξιοζήλευτη ηρεμία που με χαλαρώνει»

ΕΥΓΕΝΙΑ ΜΑΝΩΛΙΔΟΥ
«Είναι μια ισχυρή προσωπικότητα. Έχει κάποια στοιχεία που αυτόματα την κατατάσσουν στους πρωταγωνιστές μιας δουλειάς. Η Ευγενία δεν μπορεί να έχει κανέναν άλλο ρόλο εκτός του πρώτου και ηγετικού σε μια δουλειά».

ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΡΔΗΣ
«Έχει μια όμορφη παιδικότητα, αλλά και μια μοναδική αίσθηση του χιούμορ, κάτι που χαρακτήριζε και τον Αντώνη Βαρδή. Αυτό είναι ξεκάθαρο και όταν τον γνωρίζεις, δεν χρειάζεται να περάσει πολύς χρόνος για να το καταλάβεις».