Μάχη δίχως τέλος για την Έμυ Λιβανίου!


Στο δικαστήριο Ελληνίδα δημοσιογράφος με τον πρώην σύζυγο της μετά το διαζύγιο!

Αν και έχει περάσει κάποιο διάστημα από τον χωρισμό του γνωστού ζευγαριού, φαίνεται πως οι μεταξύ τους σχέσεις δεν είναι πολύ καλές.Ανάμεσα τους υπάρχει μια διαμάχη, την οποία επέλεξαν να οδηγήσουν στις δικαστικές αίθουσες, έτσι ώστε να βρεθεί η λύση. Μετά το διαζύγιο, οι διαφορές ανάμεσα στο πρώην ζευγάρι «ταλαιπωρούν» ακόμη τις ζωές τους.

Ο λόγος για την Έμυ Λιβανίου και τον Αντώνη Λιβάνιο. Σύμφωνα με την εφημερίδα «Freddo», οι δύο τους δίνουν μάχη στις δικαστικές αίθουσες. Ο λόγος όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, είναι η κατά συρροή παραβίαση της διατροφής που πρέπει να υποβάλει για τα παιδιά του ο πρώην σύζυγος της δημοσιογράφου.

Σύμφωνα πάντα με την εφημερίδα, χθες, στο δικαστήριο ακούστηκαν τα εξής από τον συνήγορο υπεράσπισης της Λιβανίου: «Έχει τη δυνατότητα να πληρώσει και δεν το κάνει, περιφρονεί την απόφαση. Η διατροφή που έχει οριστεί και αφορά αποκλειστικά τα παιδιά του είναι 2.400 ευρώ τον μήνα. Είναι εξαφανισμένος τέσσερα χρόνια κρύβεται. Είναι φάντασμα, δεν μπορούμε να τον βρούμε. Αποφάσισε, παραβλέποντας την απόφαση να καταβάλλει 100.000 ευρώ για τη φοίτηση των παιδιών του στο Αμερικανικό Κολλέγιο, που αυτός επέλεξε και λέει ότι είμαστε εντάξει. Για να λέει και να υπερηφανεύεται ότι στέλνει τα παιδιά του σε καλό σχολείο».

Μάλιστα, λίγο πριν το τέλος, τόνισε: «Να μας πει την πραγματική του διεύθυνση στη Γερμανία να τον βρούμε». Αναμένουμε να δούμε ποια θα είναι η εξέλιξη στην υπόθεση.