Βρέθηκε η ηθοποιός που το έσκασε από το Δρομοκαΐτειο-Την οδήγησαν ξανά στο ψυχιατρείο

Στο Δρομοκαΐτειο μεταφέρθηκε ξανά η ηθοποιός Τριανταφύλλη Μπουτεράκου, η οποία είχε αποδράσει από το νοσοκομείο το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου και εντοπίστηκε από αστυνομικούς το μεσημέρι της Τρίτης.


Η ηθοποιός, που έγινε ευρύτερα γνωστή από την σειρά «Κλεμμένα Όνειρα» του Mega, είχε αποδράσει από το ψυχιατρικό νοσοκομείο πηδώντας τον φράκτη, ενώ υποστηρίζει ότι ο εγκλεισμός της διατάχθηκε από τους γονείς της προκειμένου να αφήσουν την περιουσία τους στον αδερφό της.

«Θα αποκαλυφθεί ότι στήθηκε πλεκτάνη για να με κλείσουν στο ψυχιατρείο, από όπου έφυγα για να σωθώ», δήλωσε η ίδια, στην εφημερίδα «Espresso» και, επισημαίνοντας ότι θα κινηθεί δικαστικά κατά των γονιών της, συνέχισε: «παίζεται η ζωή μου και είμαι αμείλικτη. Όταν θα έχουμε τη δικογραφία με τον δικηγόρο μου και την ανάκληση της εισαγγελικής εντολής για τον εγκλεισμό μου, θα στραφώ εναντίον παντός υπευθύνου που συνετέλεσε με ανελέητο τρόπο να οδηγηθώ στο ψυχιατρείο. Με κατηγόρησαν με οργανωμένο σχέδιο ότι έκλεψα το αυτοκίνητο του πατέρα και του αδελφού μου για να με βγάλουν τρελή».

Οι σχέσεις της Τριανταφύλλης με τους γονείς της δεν ήταν καλές τα τελευταία χρόνια και, μάλιστα, η ίδια είχε φύγει από το πατρικό της και για  κάποιο χρονικό διάστημα διέμενε στην Μύκονο. Σύμφωνα με την ίδια, οι αστυνομικοί την συνέλαβαν στη Σπάρτη, όπου είχε πάει με τη μητέρα της για λίγες μέρες. «Με συνέλαβαν ως κλέφτρα του οχήματος ενώ έφευγα από τη Σπάρτη, όπου πέρασα ένα διήμερο με τη μητέρα μου. Με πήγαν στο τοπικό τμήμα, με ανέκριναν για τέσσερις ώρες και κάποιοι, προφανώς οι γονείς μου, ψευδομαρτύρησαν ότι είμαι τρελή για να βγει εισαγγελική εντολή και να οδηγηθώ σιδηροδέσμια στο Δρομοκαΐτειο», πρόσθεσε.

Την ίδια στιγμή, όμως, ο πατέρας της ισχυρίζεται, στην ίδια εφημερίδα, πως η ηθοποιός αντιμετωπίζει σοβαρό προβλήματα και πως οι δυο γυναίκες ξεκίνησαν να πάνε για ψώνια στους Αγίους Ανάργυρους και βρέθηκαν στη Σπάρτη.

Οι αστυνομικοί εντόπισαν την ηθοποιό το μεσημέρι της Τρίτης και την οδήγησαν ξανά στο Δρομοκαΐτειο, όπου θα της χορηγηθεί η κατάλληλη φαρμακευτική αγωγή και θα γίνουν οι απαραίτητες εξετάσεις.