Στάκα με αυγά



Μία χορταστική συνταγή που θα κάνει θραύση!!!



Τι χρειαζόμαστε:
1/2 κιλό στάκα
2 κουταλιές αλεύρι
3-4 αυγά



Πώς το κάνουμε:
Σε ένα τηγάνι βάζουμε την στάκα και σε χαμηλή φωτιά την αφήνουμε να λειώσει σιγά σιγά.
Στην συνέχεια ρίχνουμε το αλεύρι και την ανακατεύουμε καλά και γρήγορα έτσι ώστε να δυαλυθεί και να γίνει μία πυκτή κρέμα.
Αν βγάλει πολύ βούτυρο το μαζεύουμε για το πιλάφι φυλάγοντας το στο ψυγείο.
Τέλος ρίχνουμε τα αυγά , αλάτι και τα αφήνουμε να ψηθούν.

*Αν η στάκα είναι πολύ καλή δεν θέλει και καθόλου αλεύρι.