Η Τζούλια Ρόμπερτς θα πρωταγωνιστήσει σε νέα σειρά
Η Τζούλια Ρόμπερτς είναι άλλη μία από τις μεγάλες σταρ του Χόλιγουντ που στρέφονται στην μικρή οθόνη, μετά την Τζούλιαν Μουρ και την Έμμα Στόουν.Η διάσημη ηθοποιός θα πρωταγωνιστεί στην τηλεοπτική μεταφορά του μυθιστορήματος της Μαρία Σεμπλ, Today Will Be Different.

Η πρώην συγγραφέας των Mad About You και Arrested Development δηλώνει κατενθουσιασμένη για την επιλογή της, σύμφωνα με το Variety, διευκρινίζοντας ότι η μίνι σειρά δεν έχει ακόμη βρει εταιρία διανομής.

Η Ρόμπερτς θα υποδυθεί την Έλενορ Φλοντ, μια παραμελημένη γυναίκα, η οποία αποφασίζει να αλλάξει ριζικά τη ζωή της. Φυσικά, την προσπάθεια της σαμποτάρει η καθημερινότητά της. Ο γιος της που προσποιείται τον άρρωστο, ο άσωτος σύζυγος και μια πρώην συνάδελφος που θέλει να κυκλοφορήσει τα απομνημονεύματά της, ανατρέπουν τα σχέδια της.

Το Today Will Be Different αφορά την επαναδημιουργία, την γυναικεία αλληλεγγύη, και το πώς μερικές φορές πρέπει να αποδείξουμε πράγματα πρώτα στους ίδιους μας τους εαυτούς, για να αρχίσουμε να ζούμε πραγματικά.

Η Τζούλια Ρόμπερτς θα συμμετέχει και στην παραγωγή με την εταιρεία της, Red Om Films, παρέα με τη Σεμπλ, τη Μέγκαν Έλισον και τη Σου Ναεκλ.