Ανατροπή για τον Σταύρο Μαυρίδη: «Ποια αυτοκτονία; Ήμουν μεθυσμένος»

Η προ εβδομάδων υπόθεση του Σταύρου Μαυρίδη είχε προκαλέσει έντονη αίσθηση σε όλη την Ελλάδα. Ο ηθοποιός που το τηλεοπτικό κοινό αγάπησε ως «Φωτάρα» από το πέρασμά του από τη δημοφιλή σειρά του ΑΝΤ1, «Εγκλήματα», είχε απασχολήσει έντονα τα μέσα ενημέρωσης.


Συγκεκριμένα μετά από αρκετό καιρό που δεν είχε δώσει σημεία ζωής και παρέμενε «αγνοούμενος», είχε κάνει την εμφάνισή του ταλαιπωρημένος στο σπίτι του, δηλώνοντας στις κάμερες πως θέλει να δώσει τέλος στη ζωή του.

Μετά και τον εγκλεισμό του σε ψυχιατρική κλινική με αυτεπάγγελτη δίωξη από τον εισαγγελέα, φαίνεται πως πλέον είναι καλά. Η εφημερίδα Freddo κατάφερε να του αποσπάσει δηλώσεις μέσα από την ψυχιατρική κλινική του Θριάσιου.

«Ήταν μια λανθασμένη δήλωση που ποτέ δεν θα έκανα, γιατί απλά δεν πιστεύω πως ο άνθρωπος πρέπει να αυτοκτονεί. Η πράξη αυτή είναι πράξη δειλίας και τίποτα άλλο. Δεν θα έφτανα ποτέ σε αυτήν την πράξη, γιατί ξέρω να πολεμάω και να αγωνίζομαι», ανέφερε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός.

Μάλιστα για τη σύλληψή του, ο Σταύρος Μαυρίδης εξομολογήθηκε: «Την ημέρα της σύλληψής μου ήταν απλά μια κακιά στιγμή και τίποτα άλλο. Είχα καταναλώσει λίγο αλκοόλ και όλο αυτό μου δημιούργησε το πρόβλημα”, είπε χαρακτηριστικά. Ενώ, για το πότε θα βγει από την ψυχιατρική κλινική, ανέφερε: “Θα μου επιτρέψετε να μην το απαντήσω γιατί είναι ιατρικό απόρρητο. Ωστόσο θα δώσω μια και μόνο τηλεοπτική συνέντευξη εκεί που θα επιλέξω εγώ και θα μιλήσω για όλα».