Η ανακοίνωση των Ράδιο Αρβύλα για το τηλεοπτικό τους μέλλον (βιντεο)
Τέλος οι εβδομαδιαίες εκπομπές από το κανάλι


Μας ξάφνιασαν για τα καλά οι Ράδιο Αρβύλα στο κλείσιμο της χθεσινής εκπομπής. Μπορεί να πέρασε η ώρα, όμως το τηλεοπτικό κοινό ήταν εκεί και παρακολουθούσε την απολαυστική εκπομπή του ΑΝΤ1.

Ωστόσο κανείς δεν περίμενε το ανατρεπτικό κλείσιμο του Ράδιο Αρβύλα. Ο Αντώνης Κανάκης λοιπόν πήρε το λόγο και έκανε μία ιδιαίτερη ανακοίνωση.

«Είναι η τελευταία εκπομπή του 2016 για το Ράδιο Αρβύλα. Η απόφαση αυτή είχε παρθεί από το τέλος της προηγούμενης σεζόν. Απλά για να μην φάμε πολύ ξύλο από την αρχή αυτής της σεζόν, είπαμε να το ανακοινώσουμε τις γιορτές που υπάρχει αγάπη και αλληλεγγύη», ανέφερε ο Αντώνης Κανάκης κάνοντας εισαγωγή στο θέμα.
Στη συνέχεια μας άφησε άφωνους λέγοντας: «Είχαμε πάρει την απόφαση ότι την εβδομαδιαία μετάδοση της εκπομπής θα την αλλάξουμε κάπως. Δεν θα είναι πιο συχνή, το αντίθετο. Σε καμία περίπτωση δεν είναι απόφαση του ΑΝΤ1. Μόνο να τους ευχαριστήσουμε μπορούμε γιατί σέβονται και κατανοούν πόσο δύσκολη είναι όλη αυτή η ιστορία και κατανοούν την απόφασή μας για να μειώσουν λίγο την συχνότητα. Μπορεί να φαίνεται τρελή απόφαση με αυτές τις τηλεθεάσεις, με αυτή την αποδοχή, όμως πιστεύουμε ότι η κατάλληλη στιγμή είναι τώρα».

Οι συνεργάτες δεν σταμάτησαν να κάνουν χιούμορ με όσα έλεγε ο παρουσιαστής. «Όταν θα επιστρέψουμε λοιπόν τον Ιανουάριο δεν θα είμαστε σε εβδομαδιαία βάση. Θα είμαστε μία ή δύο φορές το μήνα, ακόμη δεν το έχουμε αποφασίσει 100%. Ίσως δημιουργήσουμε κάποιο άλλο πρόγραμμα που μπορεί…», είπε χαρακτηριστικά και κατέληξε: «Νιώθουμε ότι θέλουμε να κρατήσουμε αυτή την εκπομπή με τον πήχη ψηλά και επειδή είναι πολύ δύσκολο, έχουμε πάρει αυτή την απόφαση και την ανακοινώνουμε σήμερα».

Πρόκειται λοιπόν για μία ακόμη αλλαγή για την αγαπημένη σατιρική εκπομπή, που είχε ξεκινήσει να προβάλλεται σε άλλη ζώνη, τρεις φορές την εβδομάδα και στη συνέχεια μία. Πλέον θα βλέπουμε την αγαπημένη παρέα όποτε οι ίδιοι κρίνουν αναγκαίο 1-2 φορές το μήνα!

Δείτε το βίντεο με την ανακοίνωση της ομάδας.