Μπισκότα Χριστουγεννιάτικα.



Τι χρειαζόμαστε:
380 γ. αλεύρι
150 γ. άχνη ζάχαρη
250 γ. βούτυρο
2 κρόκους αυγών
100 g μαρμελάδα κεράσι και βερίκοκο
2 κ.γλ. κονιάκ


Πώς το κάνουμε:
 1) Ζυμώστε τη ζύμη από αλεύρι, 120g ζάχαρη άχνη, το βούτυρο και τους κρόκους αυγών.
 2) Τυλίξτε τη ζύμη σε αλουμινόχαρτο και τοποθετήστε στο ψυγείο για 30 λεπτά.
 3)Προθερμάνετε το φούρνο στους 180. Χωρίζουμε τη ζύμη σε 4 κομμάτια. Ανοιγουμε φυλλο και κoβουμε χρησιμοποιώντας τις φόρμες για γλυκά. Βάλτε σε ένα ταψί καλυμμένο με λαδόκολλα.
 4) Ψήνουμε στο φούρνο για 10 λεπτά.