Δάντης: «To My number one παραμένει δικό μου»

Ο Χρήστος Δάντης και ο Μάνος Ψαλτάκης βρέθηκαν στα δικαστήρια, καθώς διεκδικούν την «πατρότητα» του «My number one». Το τραγούδι που μας χάρισε την πρωτιά στη Eurovision το 2005 στάθηκε αφορμή για να προκληθεί κόντρα ανάμεσα στους δύο συνθέτες.

 «Δεν έχει τελεσιδικήσει η υπόθεση αυτή, βρίσκεται στον Άρειο Πάγο, τα media πήρανε φόρα από τη δήλωση ενός ανθρώπου που είπε ότι έχει κερδίσει το τραγούδι και είναι δικό του, έτσι; Αλλά δεν έχει ληφθεί κάποια απόφαση, δεν έχεις λάβει κάποια απόφαση στα χέρια σου που να λέει ότι έχεις κερδίσει και αυτό παρέσυρε πολύ κόσμο των media για να πουν ότι έχει βγει η απόφαση. Καταρχάς, αν τελεσιδικήσει η απόφαση και δεν είναι υπέρ μου, το τραγούδι παραμένει του Δάντη, γιατί τμήμα του τραγουδιού διεκδικεί ο αντίδικος -τμήμα, όχι όλο το τραγούδι-
Αυτή τη στιγμή υπάρχει ένα ανώτατο δικαστήριο, ο Άρειος Πάγος, το οποίο πρέπει να σεβαστούμε. Πρέπει να περιμένουμε και να μην ταράξουμε την ησυχία του μέχρι να ληφθεί η απόφαση - και οι αποφάσεις αυτές καθυστερούν». Ποια είναι σήμερα η σχέση του με την Έλενα Παπαρίζου; «Δεν κάναμε και πολλά πράγματα για να κρατήσουμε επαφές, ούτε είχαμε σχέσεις πριν. Ωστόσο, την αγαπάω και τη θαυμάζω πολύ. Είναι μια σπουδαία ποπ τραγουδίστρια» τόνισε στο Secret.