Η Αθηνά Παντελίδου μιλά για πρώτη φορά δημόσια: Δείτε το μήνυμα της μητέρας του Παντελή
Η Αυτοψία που προβλήθηκε χθες το βράδυ και παρουσίασε ο Αντώνης Σρόιτερ, εμφάνισε έντονο ενδιαφέρον στο τηλεοπτικό κοινό και όχι μόνο. Θέμα της εκπομπής ήταν ο Παντελής Παντελίδης, ο θάνατος του οποίου έχει συζητηθεί όσο λίγα θέματα εδώ και 12 ολόκληρους μήνες.


Καλεσμένος του δημοσιογράφου ήταν ο αδερφός του τραγουδιστή, Τριαντάφυλλος Παντελίδης. Ο νεαρός μίλησε ανοιχτά για το μοιραίο βράδυ, όσα έχουν γραφτεί, τις φήμες για τον αδερφό του και πολλά άλλα θέματα. Έντονο ενδιαφέρον είχε η ατάκα του πως «Όλα δείχνουν πως ο Παντελής ήταν στη θέση του συνοδηγού».

Ανάμεσα σε άλλα ο Αντώνης Σρόιτερ τον ρώτησε ποιος είναι ο δυνατός της οικογένειας. «Τον πιο δυνατό τον έχει αναλάβει η μητέρα μου. Όλοι κάνουμε από λίγο κάτι, απλά η μητέρα μου είναι όπως είχε πει και ο Παντελής, Κέρβερος!», εξήγησε ο Τριαντάφυλλος.

Στη συνέχεια πήρε θέση για την Αθηνά Παντελίδου και ο δικηγόρος της οικογένειας, ενώ έντονο ενδιαφέρον παρουσιάζει το προσωπικό χειρόγραφο μήνυμα της μητέρας του τραγουδιστή, που προβλήθηκε αποκλειστικά στην εκπομπή του Alpha.

Το μήνυμα έγραφε χαρακτηριστικά:

«Ένα τεράστιο ευχαριστώ στον κόσμο για την συμπαράσταση στην οικογένειά μου. Χωρίς εσάς δεν ξέρω αν θα μπορούσαμε να σταθούμε στα πόδια μας. Σας ευχαριστώ πολύ και χρέος μας είναι να συνεχίσουμε το φιλανθρωπικό έργο του Παντελή μας.
Με αγάπη, Παντελίδου Αθηνά».

Δείτε το απόσπασμα της χθεσινής εκπομπής.