Παντρεύτηκε για πέμπτη φορά η Έλλη Στάη; Τι απαντά για τον κρυφό της γάμο


Εδώ και περίπου δύο χρόνια, η Έλλη Στάη έχει βρει τον έρωτα στο πρόσωπο του Νίκου Μουνδρέα, με τον οποίο φήμες θέλουν να έχει επισημοποιήσει τη σχέση της υπό άκρα μυστικότητα.


Σύμφωνα με δημοσιεύματα που κυκλοφόρησαν πριν από λίγους μήνες, η δημοσιογράφος, που έχει παντρευτεί τέσσερις φορές, είπε το «ναι» στην πρόταση γάμου του εφοπλιστή, που έγινε κατά την διάρκεια των διακοπών τους στην Πάτμο.

Με αφορμή τον Donald Trump, ο οποίος, σε πρόσφατη ομιλία, του επινόησε τρομοκρατική επίθεση στην Σουηδία και στη συνέχεια κατηγόρησε τα ΜΜΕ για την γκάφα του, λέγοντας ότι παραπληροφορούν τον κόσμο, η Έλλη έγραψε στο thetoc ένα κείμενο για τις ψευδείς ειδήσεις, υπό τον τίτλο «μήπως παντρεύτηκα στη Σουηδία και δεν το ξέρω;».

«Θα μας απασχολήσουν πολύ στο μέλλον τα fake news τόσο γιατί το “κακό” διαδίκτυο είναι ένας τεράστιος χώρος επώασης “ερασιτεχνών δημοσιογράφων” όσο και γιατί κάποιοι “επαγγελματίες” δημοσιογράφοι τα χρησιμοποιούν ανενδοίαστα κι αδιασταύρωτα επειδή “πουλάνε” στο συλλογικό ψυχισμό… Και να μην μιλήσουμε για την παραγωγή gossip ψευδών ειδήσεων. Εκεί το φαινόμενο είχε εμφανιστεί πολύ νωρίτερα, τώρα απλώς παίρνει τρελές διαστάσεις», γράφει, μεταξύ άλλων, η δημοσιογράφος και, παίρνοντας θέση στις φήμες για τον πέμπτο γάμο της, καταλήγει όλο νόημα: «ακόμα δέχομαι συγχαρητήρια για ένα γάμο που δεν έκανα…»!