Μίνα Αρναούτη: «Ο Παντελίδης τις “μαγκιες” του τις πλήρωνε… Το πρόβλημά τους είναι να πάρουν την αποζημίωση»Με ένα μακροσκελές κείμενό της η Μίνα Αρναούτη  ξεσπά για τον Παντελή Παντελίδη και στρέφεται κατά εκείνων που, όπως τονίζει, θέλουν να πάρουν το πολύ υψηλό ποσό της αποζημίωσης, ενώ τονίζει πως ο πόνος δεν εκφράζεται με αναρτήσεις κι εκείνη θα συνεχίσει τη ζωή της.


Σχεδόν ένα χρόνο μετά το τραγικό τροχαίο που είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο του τραγουδιστή, η συνεπιβάτιδα του μοιραίου τζιπ εμφανίζεται άλλη μια φορά αποφασισμένη να μιλήσει και να απαντήσει σε όσους την κατηγορούν μέσω διαδικτύου.

«Αυτοί που ψάχνουν την αλήθεια αν κατάφερναν να κοροϊδέψουν τους πάντες και έβγαζαν ότι ο Παντελής δεν οδηγούσε, τι αποζημίωση θα έπαιρναν;; Να τα λέμε και αυτά… Είτε ζητούσα αποζημίωση, είτε όχι, πάλι τα ίδια θα έκαναν, γιατί το πρόβλημα τους δεν είναι να μάθουν την “αλήθεια” και να μην αποζημιώσουν εμένα. Tο πρόβλημα τους είναι να πάρουν την αποζημίωση του Παντελή (μεγάλο ποσό) και φυσικά να αποφύγουν τα όσα άφησε πίσω ο ίδιος… κάτι που ποτέ δεν θα έκανε εκείνος», έγραψε, αργά το βράδυ της Κυριακής, στο Facebook, η Μίνα.

Συνοδεύοντας το μήνυμά της με ένα άρθρο στο οποίο αποκαλύπτεται πως μία φωτογραφία που δημοσιεύτηκε προ ημερών σε γνωστή ιστοσελίδα δεν απεικονίζει το κεφάλι του Παντελή να κρέμεται από το παράθυρο του συνοδηγού μετά το ατύχημα όπως αναφερόταν, η Μίνα συνεχίζει: «ο Παντελής τις “μαγκιές” του τις πλήρωνε πάντα, όχι γιατί ήταν χαζός που πάτε να τον βγάλετε, γιατί ήταν σωστός! Αφήστε τον πια!!! Του καταστρέψατε ό,τι έφτιαξε!!!».

«Το ότι μιλάω και λέω τα πράγματα όπως είναι δεν είναι ξεσπάσματα ούτε φόβος… είναι αγανάκτηση! Έζησα! Θα κάνω ό,τι θέλω!!! Δεν σκότωσα κανέναν, δεν είπα ψέματα σε κανέναν. Θα συνεχίσω να ζω όπως ζούσα, δεν θα σας κάνω τη χάρη!  Θα ανεβάζω φωτογραφίες, θα πηγαίνω διακοπές, θα πηγαίνω μπουζούκια και θα γελάω! Έχασα τον μπαμπά μου και συνέχισα να ζω… Ο πόνος είναι βουβός, δε γράφεται σε αναρτήσεις, δεν βρίσκεται σε views. Δεν θα κρατηθεί η μνήμη κάποιου ζωντανή με διαφήμιση… Η μνήμη μένει ζωντανή μέσα σου!!», καταλήγει.