Αποκάλυψη για τη Ρένα ΒλαχοπούλουΑποκάλυψη για τη Ρένα Βλαχοπούλου: «Με βουτάει από τα μαλλιά και μου λέει “Έλα εδώ μωρή, άντε στο διάολο’’»


Απίστευτες αποκαλύψεις για μία από τις σπουδαιότερες ηθοποιούς του ελληνικού κινηματογράφου. Στην εκπομπή «Στην Υγειά μας ρε παιδιά» ο Σπύρος Παπαδόπουλος είχε αφιέρωμα στο παλιό ελληνικό σινεμά και οι καλεσμένοι προχώρησαν σε ιδιαίτερες αποκαλύψεις.

Ανάμεσα σε άλλα γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε στη Ρένα Βλαχοπούλου και άγνωστες πτυχές από τα γυρίσματα της ταινίας «Μια Ελληνίδα στο Χαρέμι».

Ο λόγος για τη Μαρία Ιωαννίδου, η οποία αναφέρθηκε σε όσα βίωσε με χιούμορ.

«Έχω τραβήξει πολλά, ήμουν ο καρπαζοεισπράκτορας που έτρωγα τις φάπες από τη Ρένα Βλαχοπούλου. Είμαστε στην έρημο και υποτίθεται ότι ψάχναμε να βρούμε μια λίμνη να πιούμε νερό. Βρίσκει ο Δαλιανίδης μια γούρνα με νερό που είχε μέσα μυγάκια, σαυράκια και λέει ο Δαλιανίδης δεν υπάρχει άλλη λύση, εδώ. Εγώ να θέλω να… Με βουτάει η Βλαχοπούλου από τα μαλλιά και μου λέει “Έλα εδώ μωρή, άντε στο διάολο μπες μέσα και πιες νερό να τελειώνει η σκηνή” και με βουτάει μέσα. Η χειρότερη εμπειρία μου!», αποκάλυψε χαρακτηριστικά κατά τη διάρκεια της εκπομπής.