Η Μελάνια Τραμπ αποκαλύπτει πόσο συχνά κάνει σεξ με τον Αμερικανό πρόεδρο!
Το 1999, όταν ο Ντόναλντ Τραμπ είχε πάλι θέσει υποψηφιότητα για πρόεδρος, αλλά χωρίς επιτυχία, έδωσε συνέντευξη  στην ραδιοφωνική εκπομπή «The Howard Stern Show», στην οποία παρενέβη και η τότε σύντροφός του Μελάνια ΚνάουςΣε μια άβολη τηλεφωνική συνέντευξη βρέθηκε το 1999 η σημερινή Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, Μελάνια Τραμπ. Την περίοδο εκείνη ο Ντόναλντ Τραμπ είχε θέσει πάλι υποψηφιότητα για την προεδρία των ΗΠΑ με το μικρό Μεταρρυθμιστικό Κόμμα (Reform Party), αλλά χωρίς επιτυχία και η Μελάνια ήταν απλά η σύντροφός του, Μελάνια Κνάους.

Ο ραδιοφωνικός παραγωγός Χάουαρντ Στερν κάλεσε τον Αμερικανό Μίδα για μια τηλεφωνική συνέντευξη στην εκπομπή του «The Howard Stern Show». Καθώς ο Τραμπ απαντούσε στα ερωτήματα του Στερν, εκείνος ζήτησε να μιλήσει στη Μελάνια.


Το μοντέλο από τη Σλοβενία, αφού άκουσε μια σειρά από κολακευτικά κομπλιμέντα από τον Στερν, ρωτήθηκε τι φοράει. - «Όχι, πολλά», απάντησε η Μελάνια και όταν εκείνος την ρώτησε αν είναι γυμνή, η ίδια το επιβεβαίωσε λέγοντας: «Σχεδόν».

Ο Στερν επεκτάθηκε τότε σε πιο προσωπικές ερωτήσεις, αφού άκουσε την Μελάνια να απαντά με προθυμία. Στην ερώτηση αν επισκέπτεται κάθε βράδυ το διαμέρισμα του Αμερικανού δισεκατομμυριούχου για να κάνουν σεξ, η ξανθιά καλλονή δήλωσε αυθόρμητα «ναι», προσθέτοντας όμως ότι οι επαφές τους είναι «ακόμα περισσότερες» και δήλωσε ερωτευμένη με τον Τραμπ.