Ο αδερφός της Ειρήνης Παπαδοπούλου ξεσπά για το Survivor: «Ήταν βλακεία όλο αυτό…»

Η Ειρήνη Παπαδοπούλου έχει ιδιαίτερο δέσιμο με τον αδερφό της, Στάθη, παρά το ότι εκείνος τα τελευταία χρόνια ζει μόνιμα στο Βερολίνο με την οικογένεια του και εργάζεται ως σεφ. Μάλιστα, εκείνος παρακολουθεί τις περιπέτειες της αδερφής του στο Survivor και πήρε θέση για όσα συμβαίνουν στο νησί.


«Μου το είπε η ίδια ότι θα πάει στο παιχνίδι και, εντάξει, δεν ήμουν και πολύ υπέρ, καθώς μου θυμίζει κάτι σαν “Big Brother”. Επίσης, δεν μου αρέσει το κουτσομπολιό που γίνεται, ούτε όσα διαβάζω να γράφονται… Αυτή βέβαια ήταν η επιθυμία της. Η Ειρήνη κάνει την τρέλα τη δικιά της, θέλει να δει τις αντοχές της», λέει, στο Secret, ο Στάθης.

Ο αδερφός της τραγουδίστριας την υπερασπίζεται δημόσια και δεν διστάζει να «καρφώσει» τους συμπαίκτες της, όταν του επισημαίνουν πως κάποιοι από τους Διάσημους της καταλογίζουν ακατάπαυστη γκρίνια, επειδή αναφέρει ότι πονάει από τους τραυματισμούς. «Ήταν βλακεία όλο αυτό, ήταν ειρωνικό. Προσπαθούν να κράξουν για να φανούν. Δεν έπρεπε να της επιτεθούν έτσι. Ο άντρας ας τα βάλει με άντρα. Είναι πονηρό όλο αυτό», δηλώνει ο Στάθης Παπαδόπουλος και συνέχιζα εξηγώντας πως η αδερφή του είναι αυθεντική. «Όταν είσαι όλο μυς και δεν έχεις καθόλου λίπος, είναι λογικό να πονάς. Η Ειρήνη είναι αληθινή. Δηλαδή τι; Λέει ότι πονάει για να τη λυπηθεί ο κόσμος; Αυτό είναι ηλιθιότητα για όποιον το πιστεύει. Η Ειρήνη δεν έχει να κρύψει κάτι!», απαντά.

Τέλος, ο Στάθης δεν κρύβει τι τον ενοχλεί στο Survivor, αλλά και τα λόγια που είπε στην αδερφή του πριν πάει στον Άγιο Δομίνικο. «Δεν μου αρέσουν τα κουτσομπολιά. Είναι σαν το “Big Brother” όταν μιλούν ο ένας για τον άλλον. Βέβαια, αυτό γίνεται γιατί υπάρχει σκοπός. Δεν πήγαν στο παιχνίδι για να δείξουν ότι είναι πρωταθλητές», λέει χαρακτηριστικά και αποκαλύπτει: «εγώ της είπα “εκεί που θα πας, όπου θα είσαι μακριά από όλους, σκέψου π θες να κάνεις στη ζωή σου γιατί τα χρόνια περνάνε”. Εκεί θα έχει καιρό να σκεφτεί πολλά και όταν βγει θα ξέρει τι θέλει. Αυτό που με ανησυχεί λίγο είναι που τη βλέπω να αδυνατίζει όλο και πιο πολύ».