Σάκης Ρουβάς–Κάτια Ζυγούλη: Πώς γνωρίστηκαν και η αλήθεια!





«Αυτό που είδα στην Κάτια δεν μπορούσε ο νους να το αναλύσει και να το εκλογικεύσει. Ήταν κάτι μαγικό, που το αισθάνθηκα αμέσως –πιστεύω το ίδιο κι εκείνη– και το συναίσθημα κύλησε σαν χιονοστιβάδα. Είμαι πολύ ευγνώμων για την παρουσία της στη ζωή μου. Για τα παιδιά μας, αλλά και για την ίδια, για μας» έλεγε ο Σάκης Ρουβάς στο People το Δεκέμβριο του 2015, μιλώντας για την πρώτη γνωριμία με τη γυναίκα της ζωής του το 2004.

Τα δημοσιεύματα εκείνης της εποχής ήθελαν το ζευγάρι να γνωρίστηκε στην Κρήτη, σε πολυήμερα γυρίσματα τηλεοπτικής διαφήμισης, στην οποία πρωταγωνιστούσε ο Σάκης και συμμετείχε η Κάτια. Ωστόσο, η αλήθεια, που είναι κάπως διαφορετική, έρχεται να καταρρίψει τον αστικό μύθο της γνωριμίας τους. Ο Σάκης και η Κάτια είχαν γνωριστεί λίγο καιρό νωρίτερα, όταν βρέθηκαν καλεσμένοι στο ίδιο πάρτι, και η πρώτη σπίθα είχε ήδη ανάψει.
Ήταν ο ορισμός του «έρωτα με την πρώτη ματιά», αφού ένιωσαν και οι δύο μία σπάνια έλξη. Η συνεργασία τους για το τηλεοπτικό σποτ στάθηκε απλά η αφορμή να περάσουν περισσότερο χρόνο μαζί – με αποτέλεσμα να αντιληφθούν την εκρηκτική χημεία ανάμεσά τους και όλοι όσοι ήταν στα γυρίσματα στην Κρήτη.
 Ήταν θέμα ημερών ο έρωτας του superstar και του top model να αρχίσει να μονοπωλεί τα πρωτοσέλιδα. Ακόμα και όταν ο Σάκης Ρουβάς μετακόμισε για ένα διάστημα στο Λος Άντζελες κάνοντας σεμινάρια υποκριτικής με τον κορυφαίο καθηγητή Howard Fine (με διάσημους μαθητές όπως ο Brad Pitt, η Salma Hayek και ο Gerard Buttler) και ετοιμάζοντας τα πρώτα του κινηματογραφικά βήματα, η σχέση τους αποδείχτηκε πιο δυνατή από την απόσταση που τους χώριζε. Το Νοέμβριο του 2008, Σάκης και Κάτια καλωσόρισαν το πρώτο τους παιδί, την Αναστασία, που πήρε το όνομα του μπαμπά της λίγες εβδομάδες μετά την πρεμιέρα του Χ-Factor, με τον Σάκη για πρώτη φορά σε ρόλο παρουσιαστή. Την ίδια στιγμή, λοιπόν, που ρωτούσε το κοινό «Είστε έτοιμοι;», εκείνος ήταν πανέτοιμος για το πιο σπουδαίο βήμα στη ζωή του.