Φουντώνει η μάχη πριν το διαζύγιο: Η μανιοκατάθλιψη, ο μάρτυρας-κλειδί και το όπλο της Αθηνάς!

Η «μητέρα των μαχών» αναμένεται να είναι η επόμενη ακροαματική διαδικασία για το διαζύγιο της Αθηνάς Ωνάση Roussel με τον Αλβάρο Ντε Μιράντα Νέτο.

Μετά τα δημοσιεύματα που θέλουν τον Βραζιλιάνο ιππέα να καλεί στη δικαστική αίθουσα μάρτυρα, ψυχίατρο στο επάγγελμα, η οποία θα υποστηρίξει πως η Αθηνά έπασχε από μανιοκατάθλιψη και δεν εκτελούσε τα συζυγικά της καθήκοντα, γι’ αυτό και εκείνος την απάτησε, τώρα έρχεται η... εκδίκηση της χρυσής κληρονόμου. Σύμφωνα με τη real, η συγκεκριμένη μάρτυρας δεν θα βοηθήσει και ιδιαίτερα, μιας και ουδέποτε είχε αναλάβει την χρυσή κληρονόμο.
Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, το ζητούμενο για τον εν διαστάσει σύζυγο της εγγονής του Αριστοτέλη Ωνάση είναι να διεκδικήσει όσο υψηλότερη διατροφή γίνεται και να καταφέρει να αποσπάσει μέρος της τεράστιας περιουσίας της.
 Πάντως, η Αθηνά, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, δείχνει να έχει αφήσει πίσω τα χρόνια που έζησε στο πλευρό του Ντόντα και έχει βάλει στόχο να κατακτήσει τα όνειρά της. Να γίνει δηλαδή κορυφαία αθλήτρια στην ιππασία όπως πάντα ήθελε. Μάλιστα, ετοιμάζεται να επιστρέψει δυναμικά και να επενδύσει σε ένα από τα ακριβότερα άλογα του κόσμου. Αυτή θα είναι και η απάντησή της στον πρώην σύζυγό της, ο οποίος υποστηρίζει αφότου χώρισαν ότι οι επιδόσεις της δεν είναι καλές ενώ συνεχίζει να ανεβάζει φωτο με τη νέα του αγαπημένη.