Τότε και τώρα : Η κραταιά Ελληνική μεταποίηση , πώς και ποιοί την ξεχαρβάλωσαν και το σήμερα με τις τολμηρές προσπάθειες…Του Κ. Αϊβαλιώτη, τ. Βουλευτή Β΄Αθηνών

Ασχολούμαι χρόνια με την δυνατότητα ανάπτυξης της Ελληνικής βιομηχανίας, το έκανα 5 χρόνια ως βουλευτής, παλεύω και τώρα ( κάθε Σάββατο 12 μμ στο ΑΡΤ) να εξηγήσω με παραδείγματα ότι η Ελλάδα μπορεί  τα πάντα. Επέλεξα να δείξω σήμερα ένα δημοσίευμα του 1969 : Ενα λεωφορείο MERCEDES  έχει βγεί από την γραμμή παραγωγής της Ελληνικής βιομηχανίας ΒΙΑΜΑΞ , στην Λεωφόρο Αθηνών, και ετοιμάζεται να φορτωθεί για την…Ελβετία ! Σας παρακαλώ διαβάστε τι λέει κάτω από την φωτογραφία  : Ελληνικής κατασκευής λεωφορεία της ΒΙΑΜΑΞ «θα εξυπηρετούν τας ανάγκας της Ελβετικής πρωτευούσης , της Βέρνης» (!)


Αν το ακούγαμε  σήμερα θα νομίζαμε ότι είναι ανέκδοτο. Κι όμως, η ΒΙΑΜΑΞ έκανε εξαγωγές σε 30 χώρες και  έκλεισε - ελέω Ανδρέα Παπανδρέου- το 1984 ενώ ο εξοπλισμός της αγοράστηκε – κρατηθείτε- από το Μετοχικό Ταμείο του ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ(!) , το οποίο εξόπλισε με αυτόν το εργοστάσιο Otomarsan . Οι Τούρκοι από χρόνια λιγουρεύονταν τον φοβερό εξοπλισμό της ΒΙΑΜΑΞ και έτσι  μείναμε  να κοιτάμε το άδειο κτήριο και οι Τούρκοι να εξάγουν λεωφορεία, ΙΧ, φορτηγά κοκ. Η συνδικαλιστική- πελατειακή-  κρατικιστική πανούκλα  που ενέσκηψε το 1981 έκανε την δουλειά της ,το κυνηγητό από τους «πρασινοφρουρούς» ήταν αλύπητο στον  Φωστηρόπουλο, πίεζαν να κοπούν οι κρατικές προμήθειες προς την   ΒΙΑΜΑΞ, οι ξένοι έτριβαν τα χέρια τους, αγοράστηκαν  ρυπογόνα ουγγαρέζικα  λεωφορεία ΙΚΑRUS για τις συγκοινωνίες της Αθήνας το ‘83, και η ΒΙΑΜΑΞ (είχε 400 εργαζόμενους) έκλεισε, ενώ οι Ελληνες εργάτες κάθησαν ουρά για το επίδομα ανεργίας…Να πώς  η Ελλάδα κατήντησε  ζητιάνα δανεικών …

Σήμερα: Ελληνικά στρώματα στα μέτρα σας από 180 ευρώ και με υλικό της  …ΝΑΣΑ !

Ακούγεται απίστευτο :  Ελληνική εταιρεία στρωμάτων  ,κρεβατιών, καναπέδων και εξοπλισμού ύπνου σάς στέλνει σε 5 μέρες στο σπίτι σας το στρώμα που θέλετε,ακριβώς  στην διάσταση που θέλετε , με την τιμή που…θέλετε (από 180 ευρώ !) και με χρήση του φοβερού υλικού της ΝΑΣΑ, δηλαδή του αφρού που χρησιμοποιείται για τα στρώματα των αστροναυτών στα διαστημόπλοια ! Η Eλληνική εταιρεία (που έχει «βάλει τα γυαλιά» στους ξένους  και έχει δημιουργήσει μεγάλη  παραγωγική μονάδα στην Αθήνα ) έχει   κατακτήσει μεγάλο μερίδιο αγοράς σε Ουγγαρία, Σλοβενία, Γερμανία, Τσεχία , Βουλγαρία και Σλοβακία , εξοπλίζει σπίτια  αλλά και  μεγάλες ξενοδοχειακές μονάδες και  παράγει στρώματα, κρεβάτια, καναπέδες και μαξιλάρια με το φοβερό υλικό της  NASA που επινοήθηκε στις ΗΠΑ ακριβώς για να προσφέρει ξεκούραση στους αστροναύτες στα διαστημόπλοια αλλά και για να αντέχει τις ακραίες καταστάσεις που αντιμετωπίζει ο ανθρώπινος οργανισμός με τα πολλά   “g”  των επιταχύνσεων καθώς και  με τους συνεχείς κλυδωνισμούς και  τα τραντάγματα μιας πτήσης στο διάστημα.
Τα  φοβερά  Ελληνικά στρώματα σάς παραδίδονται ακριβώς σε μήκος και πλάτος που εσείς επιλέγετε και ότι  η τιμή  τους αρχίζει μόλις  από τα  180 ευρώ, εξού και σαρώνουν διεθνώς. Με  ένα τηλέφωνο στο 698 50 26 708 σάς φέρνω σε επαφή με αυτούς τους φοβερούς Ελληνες που βρίσκουν το «φάρμακο» για την  κρίση.