Η Demy ​μιλά γ​ια πρώτη φορά για όσα γράφονται για το νέο της σύντροφο, Κωνσταντίνο Κωνσταντίνου

Πριν από μερικές ημέρες αποκαλύφθηκε η ταυτότητα του συντρόφου της Demy. Η ταλαντούχα τραγουδίστρια είχε παραδεχθεί στο παρελθόν πως είναι σε σχέση, αλλά δεν θέλησε ποτέ να μιλήσει για παραπάνω για εκείνον.


Η 24χρονη τραγουδίστρια στην αποκλειστική συνέντευξη στο People μίλησε για τη δημοσίευση των φωτογραφιών του Κωνσταντίνου Κωνσταντίνου και το «καθήκον» που έχει όταν βρίσκεται σε μια σχέση.

Τις τελευταίες ημέρες το Διαδίκτυο κατακλύστηκε από τίτλους του τύπου «Η Demy είναι ξανά ερωτευμένη» και φωτογραφίες του νέου σου συντρόφου. Σε τρόμαξε όλο αυτό;

Όχι, εντάξει, δεν με τρομάζει πια. Δεν υπάρχει λόγος να με τρομάζει, το έχω αποδεχτεί. Όταν ξεκινάς τους πρώτους μήνες, σκέφτεσαι «ουάου, ζω το όνειρό μου, τραγουδάω», αλλά ξαφνικά συνειδητοποιείς πως «α, δεν τραγουδάω μόνο, παίζουν και φωτογραφίες μου παντού» και αυτό μπορεί να σε τρομάξει. Πλέον, μετά από πέντε χρόνια, δεν με τρομάζει. Το καταλαβαίνω.

Φοβήθηκες μήπως τρομάξει ο σύντροφός σου; Γιατί εκείνος δεν κινείται στο χώρο του θεάματος, όπως εσύ.

Ένας άνθρωπος που είναι μαζί μου τώρα ξέρει πού πάει να μπλέξει. (γέλια) Βέβαια, από αυτό μέχρι το να δει τον εαυτό του σε περιοδικό, φαντάζομαι ότι είναι λίγο σοκαριστικό, παράξενο, όπως ήταν και για μένα την πρώτη φορά. Όμως το ξέρεις, το έχεις αποδεχτεί. Όταν μια σχέση είναι καλή, υπάρχουν πράγματα που, ούτως ή άλλως, κουβαλάει κάποιος μαζί του και τα αποδέχεσαι. Είναι, όμως, και δική μου δουλειά να προστατεύω τον άνθρωπο που έχω δίπλα μου, ειδικά όταν δεν ανήκει στο χώρο που κινούμαι εγώ. Και το κάνω, πιστεύω.